Oțel beton, țeavă, tablă - cel mai bun preț! call +373 22 480 480
Oțel beton, țeavă, tablă - cel mai bun preț! call +373 22 480 480

Țeavă rotundă

Compania BPM propune spre vânzare în Moldova țeavă rotundă din oțel, avantajos, comod și rapid! Sortimentul nostru include o gamă largă de țevi de diferite dimensiuni, și o varietate mare de parametri în ceea ce privește caracteristicile tehnice și de exploatare. Propunem spre vânzare țevi rotunde din oțel la cel mai bun preț. Toate produsele sunt însoțite de certificate de calitate.

Țevi rotunde

Sunt produse din oțel laminat la rece și la cald. Țevile pot fi cu sau fără sudură. În general, acestea sunt utilizate în calitate de conducte pentru transportarea diferitor resurse energetice, atât substanțe corozive (industria chimică, de extragere a petrolului și gazelor naturale) cât și cele obișnuite – țevi alimentare cu apă. Țevile rotunde pentru conducte sunt testate hidraulic pentru a asigura rezistența la presiuni înalte în timpul transportării diferitelor substanțe. De asemenea, țevile rotunde pot fi utilizate în construcții în calitate de elemente de rezistență, în dependență de tipodimensiune și grosime.

 

După modul de producere, țevile rotunde pot fi clasificate în:

 

     1. Fără sudură (trase)

 

Țevile rotunde fără sudură (trase) sunt caracterizate de lipsa sudurii, ceea ce reprezintă un avantaj considerabil față de cele cu sudură electrică, mărind rezistența acestora și reducând impactul factorilor externi. La producerea țevilor rotunde fără sudură, sunt utilizate echipamente de înaltă tehnologie, care formează o cavitate în interiorul otelului prin extrudare sau sfredelire. Domeniul principal de utilizare a țevilor trase este construcția de mașini, automobile, avioane. De asemenea, sunt utilizate pe scară largă în industria petrolieră și chimică, pentru conductele de petrol și gaze naturale.

 

     2. Sudate electric

 

Acest tip se caracterizează prin existența sudurii. În funcție de tipul de sudură, acestea sunt divizate în 2 categorii:

 • țevi rotunde cu sudură longitudinală – sunt produse prin îmbinarea marginilor tablei metalice (deformată la cald sau deformată la rece) prin sudare la viteză mare. Sudarea poate fi cu curenți de înaltă frecvență, prin inducție sau electrică.

 • țevi rotunde cu sudură elicoidală – cu sudură în formă de spirală. Sunt țevi de dimensiuni mari.

Țevile rotunde utilizate pentru conducte sunt supuse testării hidraulice suplimentare pentru a verifica calitatea lucrărilor de sudură.

 

După materialul din care sunt produse țevile:

 

        1. Din tablă de oțel laminată la rece

 

O țeavă produsă din tablă de oțel laminată la rece are suprafața mai netedă, fără zgură, deoarece oțelul este supus unei prelucrări suplimentare – decaparea, ceea ce implică o creștere a costurilor de producție, dar conferă aspect estetic mai bun produsului finit. Decaparea reprezintă curățarea și tratarea suprafeței produselor metalice laminate pentru a înlătura zgura și rugina. Țevile rotunde produse din oțel laminat la rece sunt disponibile în grosimi mai mici. Domeniul principal de utilizare: construcția de echipamente, avioane, mașini, precum și producerea pieselor de mobilier.

 

        2Din tablă de oțel laminată la cald

 

Țeava rotundă confecționată din tablă de oțel laminată la cald are suprafața nu foarte netedă iar forma geometrică nu este executată cu o precizie foarte ridcată. Pe de altă parte, aceasta se deosebește printr-un grad înalt de fiabilitate, care permite utilizarea acesteia în diverse domenii. Datorită faptului că tabla de oțel laminată la cald nu este supusă unei prelucrări suplimentare (decapării), țevile rotunde se deosebesc prin costuri mai mici, în comparație cu țevile laminate la rece. Gama de dimensiuni ale țevilor rotunde laminate la cald este mai diversă, în comparație cu cele laminate la rece.

 

Țevile rotunde pot fi supuse unei prelucrări suplimentare:

Țevi zincate

Țevile zincate au o durată de viață și rezistența la coroziune mai mari în comparație cu produsele laminate din metale feroase, datorită faptului că sunt acoperite cu un strat de zinc. Dimensiunile standard ale țevilor din metal negru și a celor zincate sunt identice. Sunt folosite pe larg la montarea construcțiilor metalice care nu necesită prelucrare ulterioară, supuse la diferite condiții meteo (elemente de îngrădire, reazeme, carcase ușoare etc.)

Țevi cu acoperire de polimer

Stratul polimeric poate fi aplicat atât pe suprafața exterioară, cât și cea interioară, în funcție de domeniul utilizării țevilor. Stratul polimeric aplicat pe suprafața internă a țevilor reduce impactul mediului transportat, mărind astfel rezistența acestora la uzură.

 

Diametrul țevilor rotunde poate fi determinat de:

— diametru exterior pentru țevile fără sudură și cele sudate electric. Denumirea ДН sau DN reprezintă diametrul real având în vedere grosimea peretelui

— diametru interior pentru conductelor de gaz și apă. Denumirea: ДУ sau DU reprezintă diametrul interior, rotunjit până la dimensiunea cea mai apropiată conform standardelor GOST.

 

Metode de achitare:

 • online pe card bancar;

 • transfer;

 • numerar.

 

Livrare este efectuată:

 • de către serviciul de transport al companiei BPM Cement and Steel;

 • în toate regiunile din Republica Moldova

 

BPM Cement and Steel oferă:

 • produse de calitate de la cei mai mari producători de produse metalurgice laminate;

 • cel mai bun preț de pe piață;

 • o gamă largă de produse metalurgice laminate de diferite dimensiuni;

 • personal calificat;

 • colectare rapidă a comenzii și livrare sau ridicare comandă la depozit;

 • abordare individualizată și reduceri negociabile.

mai mult
cat-img
Țeavă rotundă
Marca oțelului Dimensiune, mm Lungimea, m Standard de calitate

1 - 3 (Sp, Kp, Ps)

15х2,35 - 2,8 mm,
20x2,35 - 3,2 mm, 
32x2,8 - 3,5 mm,
40;50x3 - 4 mm,
80-100x3,5 - 4,5 mm

5 - 9 m
5 - 12 m
5 - 12 m
5 - 12 m

GOST 3262-75

S235, S275, S355
St 1-3, 08, 10, 15, 20 (Kp, Ps, Sp)

16 - 38 δ 1,0 - 3,2 mm
40 - 57 δ 1,8 - 5,0 mm
60 - 114 δ 1,8 - 5,6 mm
127- 158 δ 2,0 - 5,6 mm

5 - 9 m
5 - 12 m
5 - 12 m
5 - 12 m

DIN EN 10219-2
GOST 10704
GOST 10705

CONTACTE

location
Chișinău

str. Uzinelor, 78
Chisinau, MD 2023
Republica Moldova
tel: +373 (22) 480 480
tel: +373 (79) 480 480
е-mail: info@bpmplus.md

location
Bălți

str. Dumitru Dragomir, 4
Bălți, MD 3128
Republica Moldova
tel: +373 231 48 0 48
tel: +373 605 01 900
е-mail: sales.balti@bpm.md

location
Măgdăcești

s. Măgdăcești, MD 4829
Republica Moldova
str. Calea Orheiului
tel: +373 683 094 94
tel: +373 621 629 10
е-mail: info@bpmplus.com

location
IALOVENI

or. Ialoveni, MD 4801
traseul Chișinău
- Hîncești 10 km
tel: +373 602 70 770
е-mail: info@bpmplus.com