Comandă și achită online!    Livrăm gratuit! call +373 22 480 480
Comandă și achită online!    Livrăm gratuit! call +373 22 480 480
Noutăți

BPM a deschis o linie de servicii de prelucrare a...

19 Noiembrie, 2019

Autor - BPM

BPM a deschis o linie de servicii de prelucrare a metalelor!

 Începând cu acest an, clienții BPM pot nu numai achiziționa produse metalice laminate în sortiment larg, dar și beneficiază de servicii suplimentare precum: 
                - tăiere cu plasmă a metalelor
                - rularea tablei
                - tăierea metalelor cu flacără de gaze
                - îndoirea țevilor
                - tăierea metalelor cu disc diamantat
                - munca de transformare
                - tăiere metalelor cu ghilotină
Astfel, nu este nevoie să vă pierdeți timpul în căutarea companiei care să vă ofere servicii de prelucrare a produselor metalice laminate, după ce le-ați achiziționat în BPM. Acum, sortiment bogat de produse metalice laminate disponibile și serviciile de prelucrare a acestora, le găsiți într-un singur loc. 
 

Mai mult >

BPM și-a deschis propriul Call Center!

10 Septembrie, 2019

Autor - BPM

Creșterea dinamică a numărului de clienți a inspirat compania BPM să-și deschidă propriul Call Center. Acest lucru oferă clienților noștri oportunitatea de a obține rapid informația de care au nevoie, de a remedia vre-o problema apărută, sau de a plasa pur și simplu o comandă. În același timp, viteza de procesare a comenzilor prin telefon a crescut semnificativ. Acum consultațiile cu privire la alegerea cimentului și a metalului vă stau la dispoziție la numerele simple de telefon
+373 22 480 480 și +373 79 480 480.
Să construim împreună!
 

Mai mult >

BPM ridică construcții metalice!

17 Iulie, 2019

Autor - BPM

Probabil una dintre cele mai mari realizări ale acestui an a fost lansarea unui nou proiect de producere a construcțiilor metalice. BPM Metal Construct produce construcții metalice pentru diverse rame industriale, execută atât soluții de tip standard cât și non-standard. Capacitatea totală de producere a BPM Metal Construct este de aproximativ 300 tone de metal pe lună. Principalele avantaje ale acestui proiect sunt posedarea întregului sortiment de produse metalurgice laminate pentru producerea construcțiilor metalice, proiectarea acestora, viteza mare de producere și instalare. Pe parcursul anului curent, au fost implementate cu succes o serie de proiecte variate. Suntem siguri că ne așteaptă multe proiecte interesante și înainte!
 

Mai mult >

BPM și-a lărgit considerabil colectivul!

14 Mai, 2019

Autor - BPM

În 2019, zeci de specialiști cu înaltă calificare s-au alăturat companiei BPM pentru a optimiza procesele de lucru și pentru a ridica nivelul de deservire a clienților. Nu a durat mult până au fost obținute primele rezultate.. În 5 minute primiți o consultație amplă în alegerea produsului de care aveți nevoie, în 5-10 minute se procesează comanda, în doar 20 de minute marfa este încărcată, iar în doar o oră vă livrăm comanda direct la ușă. Nivelul înalt de deservire a clienților - este obiectivul nostru principal pentru acest an!

Mai mult >

BPM se extinde!

21 Martie, 2019

Autor - BPM

Începând cu acest an, cimentul și produsele metalurgice de înaltă calitate sunt  mai apropiate de dvs. datorită deschiderii filialelor în Chișinău, Ialoveni și Măgdăcești. Acum puteți siguranță veni după cel mai bun ciment și metal pe adresele:
- Chișinău, str. Uzinelor, 78 
- Chișinău, str. Uzinelor, 64 
- Măgdăcești, str. Calea orheiului
- Ialoveni, traseul Chișinău - Hîncești 10 km
Să construim împreună!
 

Mai mult >