Comandă și achită online!    Livrăm gratuit! call +373 22 480 480
Comandă și achită online!    Livrăm gratuit! call +373 22 480 480
Noutăți

Informație importantă!

14 Iunie, 2020

Autor - BPM

Stimați parteneri și prieteni!

În această perioadă dificilă pentru toți, simțim obligația de a vă informa despre faptul că BPM continuă să lucreze în conformitate cu legislația, regulile și toate măsurile stabilite pe perioada pandemiei!

Respectăm legea și direcționăm toate eforturile pentru a oferi siguranță totală pentru voi cât și pentru angajații companiei noastre.

Vă amintim că am elaborat un sistem de soluții, care va transforma colaborarea cu Dvs. în una la distanță, sigură și foarte comodă. ⠀

Toate zonele și obiectele de uz comun din birourile companiei sunt dezinfectate permanent. Se respectă, de asemenea, distanța socială de 1,5 metri și toți angajații sunt dotați cu echipamente de protecție (mască, mănuși, soluție dezinfectantă).⠀

Garantăm o stare ideală a sănătății tuturor angajaților prezenți la muncă.

Vă prețuim foarte mult și vă îndemnăm, de asemenea, să respectați toate recomandările organizațiilor guvernamentale și medicale pentru menținerea sănătății și a bunei dispoziții.

Împreună vom reuși!

Mai mult >

“BPM” anunță modificarea programului de lucru pe perioada Pandemiei COVID-19.

20 Martie, 2020

Autor - BPM

Stimați clienți și parteneri!

Vă informăm că s-a modificat programul de lucru al tuturor filialelor companiei. Monitorizăm îndeaproape evoluția situației din jurul pandemiei COVID-19 și respectăm toate recomandările pentru prevenirea virusului.

Aprovizionarea depozitelor noastre se desfășoară constant și în regim standard. Nu înregistrăm întîrzieri la capitolul aprovizionări! Întreaga gamă de produse este disponibilă în stoc. Livrarea mărfurilor către clienți are loc conform graficului. Și în continuare puteți plasa orice comandă și primi consultații din partea managerilor noștri.

Pentru confortul dvs. și pentru minimizarea contactului direct, am implementat un sistem de plasare a comenzilor la distanță și de efectuare a plăților online. Serviciul de livrare funcționează maximal rapid și respectă standardele de securitate sanitară.

Beneficiați de consultații profesioniste la distanță, apelînd numerele de telefon +373 22 480 480, +373 79 480 480. Angajații calificați ai Call Centr-ului vă oferă consultații la orice etapă.

Facem tot posibilul pentru a asigura încărcări și livrări neîntrerupte către companiile care continuă să funcționeze în perioada stabilirii măsurilor sporite de carantină.

Suntem o companie cu o abordare socială responsabilă în mediul de afaceri. În această perioadă dificilă, sarcina noastră este să oferim cel mai înalt nivel de securitate atât angajaților, cât și clienților.

Vă rugăm să manifestați atenție și grijă unii față de alții, și să abordați cu responsabilitate maximă măsurile stabilite.

Doar împreună putem face față noilor provocări.

Aveți grijă de sănătatea DVS!

Oficiu și depozit:

Chisinau , str. Uzinelor, 78

Luni – Vineri 8:00 - 18:00

Sîmbăta - Duminica – nelucrătoare.

 

Filiala s. Măgdăcești

str. Calea Orheiului

Luni – Vineri  8:00 - 17:00

Sîmbăta - Duminica – nelucrătoare.

 

Filiala or. Ialoveni,

traseul Chișinău - Hîncești 10 km

Luni – Vineri  8:00 - 17:00

Sîmbăta - Duminica – nelucrătoare.

Mai mult >

BPM a deschis o linie de servicii de prelucrare a metalelor!

19 Noiembrie, 2019

Autor - BPM

 Începând cu acest an, clienții BPM pot nu numai achiziționa produse metalice laminate în sortiment larg, dar și beneficiază de servicii suplimentare precum: 
                - tăiere cu plasmă a metalelor
                - rularea tablei
                - tăierea metalelor cu flacără de gaze
                - îndoirea țevilor
                - tăierea metalelor cu disc diamantat
                - munca de transformare
                - tăiere metalelor cu ghilotină
Astfel, nu este nevoie să vă pierdeți timpul în căutarea companiei care să vă ofere servicii de prelucrare a produselor metalice laminate, după ce le-ați achiziționat în BPM. Acum, sortiment bogat de produse metalice laminate disponibile și serviciile de prelucrare a acestora, le găsiți într-un singur loc. 
 

Mai mult >

BPM și-a deschis propriul Call Center!

10 Septembrie, 2019

Autor - BPM

Creșterea dinamică a numărului de clienți a inspirat compania BPM să-și deschidă propriul Call Center. Acest lucru oferă clienților noștri oportunitatea de a obține rapid informația de care au nevoie, de a remedia vre-o problema apărută, sau de a plasa pur și simplu o comandă. În același timp, viteza de procesare a comenzilor prin telefon a crescut semnificativ. Acum consultațiile cu privire la alegerea cimentului și a metalului vă stau la dispoziție la numerele simple de telefon
+373 22 480 480 și +373 79 480 480.
Să construim împreună!
 

Mai mult >

BPM ridică construcții metalice!

17 Iulie, 2019

Autor - BPM

Probabil una dintre cele mai mari realizări ale acestui an a fost lansarea unui nou proiect de producere a construcțiilor metalice. BPM Metal Construct produce construcții metalice pentru diverse rame industriale, execută atât soluții de tip standard cât și non-standard. Capacitatea totală de producere a BPM Metal Construct este de aproximativ 300 tone de metal pe lună. Principalele avantaje ale acestui proiect sunt posedarea întregului sortiment de produse metalurgice laminate pentru producerea construcțiilor metalice, proiectarea acestora, viteza mare de producere și instalare. Pe parcursul anului curent, au fost implementate cu succes o serie de proiecte variate. Suntem siguri că ne așteaptă multe proiecte interesante și înainte!
 

Mai mult >

BPM și-a lărgit considerabil colectivul!

14 Mai, 2019

Autor - BPM

În 2019, zeci de specialiști cu înaltă calificare s-au alăturat companiei BPM pentru a optimiza procesele de lucru și pentru a ridica nivelul de deservire a clienților. Nu a durat mult până au fost obținute primele rezultate.. În 5 minute primiți o consultație amplă în alegerea produsului de care aveți nevoie, în 5-10 minute se procesează comanda, în doar 20 de minute marfa este încărcată, iar în doar o oră vă livrăm comanda direct la ușă. Nivelul înalt de deservire a clienților - este obiectivul nostru principal pentru acest an!

Mai mult >

BPM se extinde!

21 Martie, 2019

Autor - BPM

Începând cu acest an, cimentul și produsele metalurgice de înaltă calitate sunt  mai apropiate de dvs. datorită deschiderii filialelor în Chișinău, Ialoveni și Măgdăcești. Acum puteți siguranță veni după cel mai bun ciment și metal pe adresele:
- Chișinău, str. Uzinelor, 78 
- Chișinău, str. Uzinelor, 64 
- Măgdăcești, str. Calea orheiului
- Ialoveni, traseul Chișinău - Hîncești 10 km
Să construim împreună!
 

Mai mult >